Fashion competitions

Creativi: profesionisti sau nu, mai mult sau mai putin talentosi si mai priceputi in ale modei adunati-va!

Dc vreti sa va testati ideile si abilitatile, Ravioli va propune: „Fii designer RVL”. Concursul consta in propunerea unui model de rochie din tricot cu aplicatie (imprimeu sau aplicatie manuala). Tematica aplicatiei este portretul. Concursul se desfasoara online pe www.rvl-shop.com. Termenul limita de inscriere in concurs este 14 aprilie 2010. In perioada 15-30 aprilie vor fi postate modele inscrise in concurs si vor putea fi votate online. Dintre cele mai votate 5 modele, designerul companiei RAVIOLI, dna Violeta Costin Gaburici va selecta designul castigator. Castigatorului i se va lansa modelul de rochie in serie, in colectia vara 2010, sub numele sau. In plus, acesta va castiga tinute RVL in valoare de 500 ron. Detalii despre concurs, precum si regulamentul acestuia sunt disponibile la http://www.rvl-shop.com/concurs_designer.html?sl=RO. Organizatorii spun ca: „Am lansat acest concurs din dorinta de a da ocazia tinerilor designeri sa isi demonstreze talentul si creativitatea. Dorim sa promovam si sa incurajam tanara generatie de designeri si din acest motiv vom oferi sansa castigatorului sa isi vada creatia lansata in magazinele RAVIOLI.Sincer mi se pare cam saracut premiul ptr target-ul pe care si l-au propus, dar mai bine decat nimic, nu? Corect ar fi castigatorului sa i se asigure si cota parte din vanzari. Dar poate expunerea media va compensa lipsa de consistenta a premiului. Un asemenea concurs mi se pare mai degraba un studiu de piata. Abordat profi concursul, ar insemna sa-ti bazezi propunerea pe un studiu al casei, esteticii si clientului Ravioli.


Pe ultima suta de metri ar mai fi Arts of Fashion 2010, dar acesta se adreseaza doar studentilor de profil. Deadline: 14 aprilie 2010.

Si pentru cei care se viseaza designeri de accesorii Domus Academy, in coloborare cu Ars Sutoria organizeaza Accessories Design Competition. Deadline:  14 mai 2010.

Daca suferiti de blocaj creativ, va recomand urmatorul articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s