About me

designer in devenire, desi, ca sa fiu sincera, sa fii designer presupune o devenire continua

14 păreri la “About me

  1. Imi place ce vad aici pe blogul tau! Trebuie sa te felicit pentru munca ta si sper sa ne intalnim la un viitor fashion-event.

    Mult Succes!!!
    mauVErt

  2. Buna Alina!

    Imi plac lucrarile tale! arata foarte profesionist! ai mana buna in Illustrator (Corel Draw?), pozele sunt lucrate frumos si mai ales ideile: sunt foarte purtabile!
    Daca nu renunti (cel mai greu lucru) o sa ai succes!
    Bafta si perseverenta!

    Cu drag,
    Ludmila

  3. Mersi ptr feedback-ul pozitiv. Deocamdata nu ma bate gandul sa renunt, dar, intr-adevar, este greu, mai ales fara sustinere financiara puternica, dar aici intervine iventivitatea (nimic ilegal).
    Bafta si tie si mult succes in continuare!

  4. Buna,
    Colaborez la o publicatie online si incerc sa promovez cat mai multe bloguri faine. Asa am ajuns si la blogul tau si vreau sa-ti propun sa urcam o postare de la tine de pe blog si sa ne dai un scurt profil de blog. Postul va aparea pe Stiletto.ro. Poti sa mai arunci un ochi si sa vezi si alte bloguri care au mai aparut pana acum. Gandeste-te la ce ti-am promis si da-mi un mail pe adresa asta.
    O zi buna
    Razvan Lazareanu – redactor Magnetique

    • mersi pentru apreciere. dc vrei sa vezi colectia indeaproape si efectele tesaturilor luminescente te invit la Anaid Art Gallery pana pe 21 iulie 2010. melodia de la RFW este un mix intre: Like a pen – Knife; Sierra Leone – Mt Eden Dubstep; Daniel – Mt Eden Dubstep

  5. Pingback: » Blog Archive » >CEI care nu, nu-l asteapta pe Godot!A Lady Look

  6. Buna,
    Am vazut colectia ta „Personal Light”, e superba. Asa am inceput sa ma documentez in legatura cu creatiile tale si am ramas impresionata. Te felicit si iti urez succes. As vrea sa iau legatura cu tine cumva pentru a-ti cere un sfat dar nu am gasit nicaieri date de contact. Daca ai putea sa ma ajuti, ti-as fi recunoscatoare!

    • buna! numele colectiei este LightWear. Personal Light este titlul expozitiei. stiu… cam multe nume :). datele de contact sunt chiar in dreapta, e-mail: e.alinamoda@gmail.com. multumesc mult pentru apreciere si sper sa te pot ajuta. mi-ar placea sa stiu cum ai aflat de colectie.

  7. Buna!
    Am vazut, intr-o revista, o roche superba (gri,lunga, cu maneci, cu spatele gol)!!
    As dori sa stiu de unde as putea sa o cumpar sau sa mai vad si alte modele?!
    Multumesc!

  8. To whom it may concern,

    I am writing on behalf of the creative team here at OgilvyOne in Kuala Lumpur to seek permission to use an image from Design Milk. We are looking to feature this image, see link below:

    http://design-milk.com/alina-enes-light-painted-dresses/

    We are in the works for Heineken’s Brandsite leading into the Festive Campaign. We will be featuring club looks and fashion statements to our consumers. we think this image/content is a good fit at what we are looking to feature on the page.

    Do let me know what are the hurdles or who I need to get in touch with to make this happen as we are pressed for time.

    I look forward to hearing from you

    Thanks
    Apsara Raj
    Account Executive
    OgilvyOne Worldwide Kuala Lumpur

Lasă un comentariu