aparitie in Beau Monde, septembrie 2010

Sunt 7 ani deja de cand cumpar cu constiinciozitate, in fiecare luna, Beau Monde. Deci pot afirma ca interviul (inca nu singurica, alaturi de alti 5 fruntasi debutanti in ale modei) pentru acest numar de septembrie it’s like a dream come true. Trebuie sa-i multumesc pentru recomandare Anei Amelian, in calitate de consultant, si lui Christian Stan, in calitate de autor al textului.

Impart pagina cu designer-ul de accesorii, Oana Calin, al carei colier il si port de altfel.

Motivul pentru care, acum cca 7 ani, m-am oprit la Beaumonde  a fost si este pentru ca are cel mai concentrat continut de informatie de moda. In acest numar, de exemplu, un consumator obisnuit de moda, care nu are style.com ca bookmark, poate descoperi ca printre designerii influenti, la ora actuala, se numara si un Hussein Chalayan sau Manish Arora, ca in spatele Balenciaga se afla unul Nicolas Ghesquiere…

Pe langa o trecere in revista a tendintelor de podium, stilism Ana Amelian-Nechita, Beau Monde cuprinde si un articol, semnat Catalina Burciu, care pune in discutie subiectele si mesajele abordate in colectii de mai marii designeri. Pictorialul, de la rubrica de Style&Detail, semnat tot Ana, concureaza cu usurinta, din punctul meu de vedere, pentru cel mai bun pictorial de septembrie si contine 90% design romanesc, deci se poate.

All in all, eu zic, ca acest numar de Beau Monde face o buna disectie a sezonului care abia incepe. Si unde mai pui care are si cado’ o superba geanta din impletitura, in spirit etno.

… surpriza de la final.

2 păreri la “aparitie in Beau Monde, septembrie 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s