Multumiri

Perioada iunie-inceputul lui iulie a fost un adevarat tur de forta pentru mine. In decursul acestei perioade am participat la Romanian Fashion Week (9-10 iunie), Soiree de la Mode IX (23 iunie) si pe 7 iulie am avut vernisajul expozitiei „Personal Light”, impreuna cu fotograful Dan-Andrei Paraschiv.

Fara cei care m-au sprijinit: financiar, moral, fizic, nu as fi facut fata, tot din atatea puncte de vedere.

Nu exista „in primul rand lui…” Fiecare din numele mentionate in acest post reprezinta o rotita in angrenajul care a pus in miscare proiectele.

Multumiri speciale sponsorilor:

BeltArt, brand de curele si genti. Dati o raita prin magazinul online si, sigur, veti gasi ceva pe placul vostru.

Pandora Focsani, care m-a sprijinit pe partea  de executie pentru colectia LightWear.

Davostar, unde am executat tinutele pentru Soiree de la Mode IX. Aveti grija sa vizitati showroom-ul Belle Dame din Str. Valea Oltului, No. 77-79, (Bucuresti).

Si acum in ordinea evenimentelor:

Romanian Fashion Week: Doresc sa multumesc lui Ovidiu Buta, pentru ca a crezut intr-o idee; Irinei Schrotter, pentru curajul cu care a intrerupt show-ul, din cauza incidentului tehnic, prezentarea reluandu-se, de data aceasta cu luminile UV in functiune, necesare ca efectul materialelor luminescente din colectie sa fie vizibile. Trebuie mentionat ca nu s-au putut face repetitii decat pe lumina alba, in cursul zilei, sala fiind prea luminata, fapt care anula efectul luminii UV. Astfel nu aveam decat o idee despre cum se vor vedea tinutele in momentul real al prezentarii. Intr-adevar incidentul tehnic a redus din efect, deoarece reflectoarele UV au nevoie de un timp sa se incarce. Intr-adevar incidentul a pus o presiune asupra colectiei, pentru ca, de, trebuie sa merite, daca iese de doua ori la rampa, nu? Dar sper ca am facut fata intr-un mod onorabil. Multumiri si lui Alin Galatescu, care m-a sprijinit in backstage, semnand coregrafia.

Soiree de la Mode IX: cui altcuiva decat lui Alin Galatescu, care a deschis show-ul cu cele trei tinute, viziunea personala asupra temei acestei editii: Futurismul in moda. Imprimeurile 3D Light au fost prezentate ca fiind „cel mai 3D” si se pare ca asa e…judecand dupa reactia media. Aici trebuie sa-i multumesc si Irinei Erezanu, modelul care a facut fata eroic la sedinta foto, care a stat la baza imprimeurilor.

Expozitia „Personal Light”: fiind atat de nou, in Romania, conceptul colectiei LightWear si pentru ca efectul 3D este mult mai vizibil cand este prezentat static, trebuia o expozitie pentru ca vizitatorul sa analizeze si sa observe indeaproape efectele materialelor luminescente si modul in care transforma lumina un produs, vorbindu-se chiar despre un alt tip de modularitate, altfel decat din transformarea fizica a hainei. Multumesc echipei absolut minunate care m-a ajutat la amenajare: Carina Rusu, designer vestimentar si artist plastisic; Lavinia Pop, visual merchandiser; Magda Ene, mintea creativa din spatele Aime Design, birou de amenajari interioare si, implicit lui Calin Opris, jumatatea business din Aime – personaje responsabile in primul rand de concept. Pentru ajutorul oferit multumesc Alinei Dragomir si Matei Hurjui, doi studenti la UNAB Moda, absolut minunati si implicati, care sper sa mai scuture din imaginea sumbra a departamentului si s-o revigoreze.

Multumiri speciale partenerilor pe eveniment:

Anaid Art Gallery, prin Diana Dochia

Adina Necula si HotCity, partener media. Multumesc Adina pentru increderea si sprijinul oferit.

247 FASHION PR, partener media, pentru ca au crezut in proiect si l-au facut vizibil.

Sony, make believe – care au oferit posibilitatea sa te fotografiezi la fata locului si sa incarci poza, imediat pe Facebook (detalii intr-un post ulterior)

Printing Center, pentru calitatea fotografiilor din expozitie. Niste oameni absolut minunati si placuti, pe langa profesionisti.

A&G Custom Design Professional, responsabili pentru panourile din expozitie, si care au facut posibil ca vizitatorii sa plece acasa cu o mica amintire  in forma unui breloc, taiat la laser, in forma unora dintre tinutele din colectie.

Steillman, pentru manechinii pusi la dispozitie si care au facut o mare diferenta

In final as dori sa multumesc fotografului Dan-Andrei Paraschiv si D-nei Drd. Lector Univ. Ioana Avram, coordonatorul colectiei, pentru sprijinul oferit pe parcursul acestui intreg tur de forta, dar si pe drumul lung pana la linia de Start. Tot in categoria speciala, as dori s-o mentionez si pe Ana Nechita, fashion editor BeauMonde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s