RFB sutine Alchimiştii by Tina R

Pe 24 sept ’09 a avut loc lansarea oficiala pentru presa a primei colecţii de accesorii realizată integral de designeri români: Alchimiştii. Ei sunt 11 creatori reuniţi în laboratorul de accesorii TinaR: cel mai amplu proiect autohton de acest gen.

De ce „Alchimiştii”? Pentru că pot transforma un material obişnuit într-un accesoriu preţios, unic, care completează şi defineşte personalitatea. Accesoriile realizate în cadrul laboratorului sunt create în serii foarte mici sau unicat, special pentru acest proiect. Sunt lucrate în tehnici şi cu materiale dintre cele mai diverse (presare, decupare, termocolare, prelucrare termică, drapare, coasere, capsare şi altele, plus plastic, plexiglas, piele, metal, şnur, pene, pânză, etc).

TinaR colaborează cu RFB pentru a susţine proiectele designerilor români

Agenda TinaR din acest an este plină de proiecte care au ca scop promovarea valorilor româneşti din spaţiul urban, în special din domeniul modei şi design-ului vestimentar. Iată de ce divizia de creaţie de la TinaR colaboreză cu comunitatea bloggerilor de modă din România, reprezentată prin Romanian Fashion Bloggers (RFB). De aceea, în cadrul proiectului Alchimiştii a fost creat un set de accesorii pentru RFB cu ocazia lansării acestei colecţii.

“Suntem bucuroşi că avem alături de noi o comunitate valoroasă de oameni pasionaţi de modă şi design şi artişti care fac minuni din materiale simple – cu ajutorul creativităţii lor. Ne dorim să sprijinim cât mai multe astfel de proiecte în care se reflectă valorile autentice din spaţiul românesc urban. Consider că brandul TinaR, în calitate de lider al producţiei de high-street fashion feminin, este responsabil de sprijinul acordat producţiei autohtone prin recunoaşterea valorilor şi îmbrătişarea naturală a creativităţii româneşti.” declară Iulia Stoica, Creative Director TinaR.

Lansarea a avut loc in Militari Shopping Center si, dupa un adevarat periplu cu metroul, autobuzul, am reusit sa ajung si eu, intr-un final, la propriu. Dar a meritat. Cei prezenti au primit cadou cate un voucher de 100 RON, asa ca o sa imi fac cadou niste accesorii Oana Calin si Radha, my personal favs.

click aici ptr.  foto de la eveniment!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s