Curs de Stilism si Fotografie de Moda

curs1

RFB.ro prezinta in premiera pentru Romania, primul curs de stilism si fotografie de moda, proiect initat de catre doi dintre membrii fondatori RFB Roxana Radu si Alex Conu.

Pentru ca oficial nu exista cursuri pentru cei care doresc sa studieze doar stilism sau fotografie de moda, Roxana Radu si Alex Conu si-au propus sa imbine cele doua intr-un curs intensiv de doua zile.

Cursul se va desfasura in perioada 17-18 octombrie 2009 urmand un program riguros ce va contine teorie si practica in studio si pe teren, dar si un examen de absolvire sub forma unei sedinte foto pe echipe de stilist de moda si fotograf.

Cei care doresc sa devina stilisti de moda sau fotografi de moda sunt invitati sa se inscrie la curs pana la data de 16 octombrie 2009.

Pentru inscrieri si mai multe detalii despre desfasurarea cursului si conditiile de participare va rugam sa contactati:

Pentru STILIST de MODA – Roxana Radu:

– telefon – 0748.087.022
– e-mail – contact@roxanaradu.com

Pentru FOTOGRAF de MODA – Alex Conu :

– telefon – 0721.226.723
– e-mail – alex.conu@gmail.com

Despre Roxana Radu

Roxana Radu, consultant de imagine si culoare, stilist de moda si in prezent redactor sef la revista Ideal Mariaj, este absolventa a Academiei de Culoare si Imagine Dublin si a Betty Ann Norton Theare School.

Pe parcursul carierei sale a colaborat cu numeroase reviste pentru femei, print sau online, ziare internationale, emisiuni TV printre care RTE – Emisiune “OFF THE RAILS” – televiziunea nationala irlandeza, Euforia TV, Romantica TV, Irish Tatler, Image Magazine, Social and Personal, Sunday World, Confetti Magazine, Weddings Irish Style, Irish Beauty, Sunday Independent, Irish Independent, The One, Beau Monde, Eva, Stiletto.ro etc.
Roxana Radu a organizat si coordonat campanii pentru colectii ale designerilor internationali Aoife O’Leary sau Nicky Wallace.
Pe langa stilism de moda, Roxana Radu a predat si cursuri de imagine si culoare pentru Knocklyon Youth and Community Centre Dublin, Dundrum College Dublin etc.
Ii puteti vedea lucrarile la www.roxanaradu.com

Despre Alex Conu

Alex Conu, fotograf independent, specializat în fotografia de moda, este absolvent al Institutului de Fotografie din New York. Pe parcursul carierei sale a colaborat cu numeroase reviste pentru femei, print sau online, printre care The One, InStyle, Beau Monde, VIVA, Stiletto.ro etc.
Artistul a realizat fotografii de colectii pentru Maria Lucia Hohan, sau Ludmila Corlateanu, printre altele si, de asemenea, a realizat calendarul Baneasa Shopping City 2008.
Pe lânga fotografia de moda, Alex Conu face fotografie experimentala, astrofotografie si fotografie de aviatie. Ii puteti vedea lucrarile la www.conu.ro si http://www.skyphotographers.com

O părere la “Curs de Stilism si Fotografie de Moda

  1. Pingback: portofoliu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s