I-DEA GRUP, Biroul de Stil şi Creaţie – Alin Galatescu on T/I ’09-’10

ivitatie

„Poveste de iarnă” – tendinţe Toamnă – Iarnă 2009 / 2010, a fashion story by Alin Gălăţescu, analist de modă.

Evenimentul va avea loc la GALERIA CERAMICA 7, din Hanul cu Tei (zona Lipscani), vineri, 10 aprilie 2009, ora 16:00.

Acest workshop este primul proiect, marca I-DEA GRUP” – Biroul de Stil şi Creaţie”. Aceasta premiera reprezintă un demers implicat şi creativ al unui grup de tineri profesionişti, care abordează neconvenţional situaţii inedite, care solicită răspunsuri pertinente, care să ne ajute să ne autodepaşim cu tact şi răspundere. Din acest motiv, I-DEA GRUP şi-a „redimensionat” potenţialul, concepând un proiect care vrea să demonstreze că, tinerele talente din România sunt valori care trebuie preţuite, capabile să găsească soluţii bazate pe cunoaştere, experienţă dar, mai ales, pe ideile care fac diferenţa.

I-DEA GRUP aduce o soluţie pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de simplă: crearea unei echipe care să se facă vizibilă pe piaţa serviciilor de modă prin cumul de competenţe, care să genereze proiecte comune. Fiecare membru al echipei, contribuie la valoarea grupului cu propria sa experienţă profesională şi cunoaştere. Grupul îşi propune să genereze proiecte şi servicii, în scopul de a se autosusţine financiar şi de a deveni un pol de interes în domeniul serviciilor de modă.

După o cercetare a nevoilor reale ale pieţei, atât la nivel naţional cât şi internaţional, am ajuns la concluzia că domeniul modei din România trebuie să evolueze, să se extindă pe arii care într-adevăr au nevoie de specialişti. Talentele tinerilor trebuie „fructificate”, lucrate, şi doar atunci se vor putea dezvolta sănătos, bucurându-se astfel de atenţia celor care au un cuvânt de spus în ceea ce priveşte carierele lor. Munca în echipă îi poate valoriza superior şi asta este ceea ce I-DEA GRUP doreşte să arate agenţiilor, instituţiilor şi companiilor din România.

Membrii Echipei:

CONCEPT – Alina Ene (project manager), Iulia Tonegaru, Lavinia Pop, Andra Ciuclaru, Cristiana Caragaţă,  Andreea Costache, Raluca Damian, Madalina Duţu, Agota Tompos

COORDONATOR – lector univ. Drd.  Ioana Avram

PR management Mădălina Ilie

O părere la “I-DEA GRUP, Biroul de Stil şi Creaţie – Alin Galatescu on T/I ’09-’10

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s