ACCESORII PENTRU HAINE DE ACASA

atelier de criza

I-DEAGRUP, cu sprijinul Uniunii Artistilor Plastici din Romania, si a Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, Departamentul MODA, organizeaza sambata, 24 ianuarie 2009, in cadrul laboratorului de creatie K$H AUT! din Hanul cu Tei (zona Lipscani), GALERIA CERAMICA 7, ora 11:00, atelierul creativ „de criza” intitulat „ACCESORII PENTRU HAINE DE ACASA”.

Ca răspuns la modul în care recesiunea economică afectează lumea în care trăim, I-DEAGRUP organizeaza primul „atelier de criza”, prin care vor fi exploatate solutii creative, privind modul in care ne exprimam vestimentar, atunci cand lumea din jurul nostru se redimensioneaza.

I-DEAGRUP propune o actiune interactiva, promovand viziunea, conform careia, CRIZA ECONOMICA POATE FI DEPASITA CU STIL SI TACT.

Luxul adevarat va fi masurat in pasiunea cu care recompunem creativ si afectiv elementele la indemana tuturor, in placera de a interactiona si in bucuria de a impartasi.  Noul LUX: un SENTIMENT creativ si nu o acumulare de bunuri si servicii.

Incercam sa pregatim schimbarea de atitudine fata de obiectele vestimentare si de rolul lor in viata noastra, scotand la rampa sensurile profunde ale acestora, mai degraba decat valoarea lor de suprafata.

Poate chiar vom putea vorbi, la un moment dat despre „hainele care imbraca sufletul si pastreaza memoria emotiilor”. Haine care exprima liber o imagine proaspata, bazata pe traditie, dar mai ales, pe respectul fata de obiectul care detine cele trei mari valori: cea a naturii care a creat materia, cea a omului care l-a gandit si facut, cea a sentimentelor care ne-au indemnat sa il alegem.

„Accesorii pentru haine de acasa” este o sursa de inspiratie care ajuta la reformularea identitatii veritabile, pornind de la faptul ca bagajul vestimentar pe care o avem deja, reprezinta o imagine despre ceea ce suntem, despre viata noastra, dar si o nepretuita resursa de noi bucurii. Nu numai cele care tin de modul in care aratam ci, mai ales, acelea care fac din noi artizanii unei imagini exclusive, migalite din emotiile unor momente personale si unice.

Echipa I-DEAGRUP, precum si alti tineri creatori, vor face demonstratii, la care invitatii pot aduce cate o tinuta, formata din 1 pana la 3 piese vestimentare. Acestea, vor deveni suportul unei „aventuri” traite impreuna, de catre posesor, creatori, fotografi, artisti, prieteni, etc… Hainele vor fi accesorizate, reasamblate, deconstruite, modificate, pictate, reformularte cu drag si respect. Purtate pe strada, acestea vor putea demonstra cat mai deslusit, faptul ca, „farmecul nu costa, ci se educa si se adapteaza oricarui curent”.

La finalul acestei AVENTURI, nimic nu va mai fi ca inainte,

KSH AUT! inseamna atiutudine si gandire creativa. „Accesorii pentru haine de acasa” este reactia pe care I-DEAGRUP si-o insuseste, pentru a promova un curent de opinie, exprimat prin Valori Etice, Slow Life sau Respect.

Sâmbată, 24 ianuarie 2009
Galeria CERAMICĂ 7,
Hanul cu Tei (zona Lipscani)
orele 12 – 18.00

7 păreri la “ACCESORII PENTRU HAINE DE ACASA

  1. …uite, in momente din-astea(rare, ce-i drept!) , mi-e ciuda ca nu-s mai aproape de bucuresti 🙂
    sa aveti spor la toate initiativele creative si sa ne bucuram si noi ceilalti impreuna cu voi!

  2. Pingback: » Blog Archive » >ŞTIU că..A Lady Look

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s