EUROPOLIS T/I ’07 by UnaModaGroup

Colectia EUROPOLIS a fost lansata in cadrul Romanian Fashion Week 2007, eveniment gazduit de Sala Polivalenta Iasi, 8-9 mai.

Din punct de vedere conceptual, colectia EUROPOLIS este inspirata de efervescenta spiritului european, multicultural.

In „story-ul” colectiei evolueaza un personaj cuprins de spiritul noii Europe, un personaj cosmopolit, rafinat, spontan, gata oricand sa se aventureze de-a lungul continentului in cautarea unor noi „ingrediente” care sa ii desavarseasca personalitatea, atat din punct de vedere cultural cat si uman.

Calatoria este simbolul relatiei dintre timp si spatiu, dintre datul natural si experimentarea necunoscutului. Reprezinta mecanismul care inlesneste tranzitul intercultural, momentul in care toate experientele spirituale traite de personaj se amesteca pentru a crea, dintr-un puzzle identitar, o noua entitate stabila si coerenta.
Scopul acestei „calatorii” este contactul cu variile tipologii de lifestyle european. Povestea personajului EUROPOLIS se concentreaza asupra rafinamentului sofisticat care da expresie multiculturalismului european si continua calatoria initiatica pornita prin SILK ROAD (Iasi 2006), din Extremul Orient.

Una Moda Group – Best New Comers 2007

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s